Cap Roig marca un nou rècord d'assistència amb 46.316 espectadors aquest 2017

Ha registrat 17 concerts amb totes les entrades exhaurides

Amb el cantant Jason Derulo s'ha posat punt final a l'edició d'enguany del Festival Jardins de Cap Roig amb 27 actuacions, nacionals i internacionals, que han deixat un rècord d'assistència amb la xifra de 46.316 espectadors durant els mesos de juliol i agost. Per l'escenari de Cap Roig han desfilat artistes de la talla de Wilco, Woody Allen, Anastacia, Passenger, Pretenders, Blaumut, Paula Valls, Norah Jones, Estopa, Sílvia Pérez Cruz, Melendi, Els Amics de les Arts, Índia Martínez, Luis Fonsi, Dani Martín, Iván Ferreiro, Ramon Mirabet, Sweet Califòrnia, Miguel Bosé, Sidonie, La Iaia, Umberto Tozzi, Homes G, Ben Harper i David Bisbal, dels quals 17 s'han venut totes les entrades.
 
El director general de la Fundació Bancària "la Caixa", Jaume Giró, ha atribuït l'èxit de públic d'aquesta edició i el creixent interès que suscita el certamen a "l'elevada qualitat de la programació i la selecció de primeres figures de diferents gèneres musicals que han compost el cartell d'un festival que es consolida com a referent cultural en l'àmbit europeu". Ha destacat també "l'aposta per incloure una oferta dirigida al públic infantil".
 
Giró ha subratllat especialment "l'impuls econòmic que suposa per a la zona de la Costa Brava l'atracció que exerceix el festival". "Cap Roig genera un impacte de més de 15 milions d'euros i 220 llocs de treball a temps complet", ha indicat en base a l'estudi realitzat per la consultora PwC sobre la repercussió de l'activitat que genera el conjunt de Cap Roig, que, a més d'albergar al festival i de comptar amb un dels jardins botànics més importants d'Europa, es projecta com a centre de reflexió al voltant de la sostenibilitat i l'economia social.
 
El director del Festival de Cap Roig i president de Clipper 's Live, Juli Guiu s'ha mostrat "molt satisfet que una vegada més el públic hagi donat suport tan àmpliament les diferents propostes del Festival. Hem apostat per un cartell d'artistes que abastava diferents gèneres, sempre apostant per la qualitat i per les figures més destacades del panorama musical nacional i internacional. Tot això ha significat un gran esforç per part de tot l'equip en una edició amb 25 nits i és un orgull veure la resposta del públic, una vegada més, superant la xifra d'espectadors". Guiu ha agraït a la Fundació Bancària "la Caixa", patrocinador principal del Festival, així com a la resta de patrocinadors, la seva confiança: "El seu suport contribueix, un any més, a fer del Festival de Cap Roig una experiència única que l'avala com una referència a nivell de festivals a Europa".