Centenars de persones s'apleguen a Girona en suport a les víctimes dels atemptats a Barcelona i Cambrils

Centenars de persones s'han aplegat davant de l'edifici de la Generalitat

Girona s'ha sumat als actes de suport a les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils d'ahir amb un minut de silenci davant de l'edifici de la Generalitat. Centenars de persones s'han aplegat a la convocatòria per condemnar els atacs i mostrar la seva solidaritat amb les víctimes.

"Serem invencibles davant del terror que provoquen aquest atemptat", ha assegurat l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, durant la lectura del manifest. La ciutat ha volgut mostrar tot el seu suport a les víctimes i als seus familiars i ha condemnat enèrgicament els atemptats. Durant la lectura del manifest, també han agraït l'actuació dels cossos d'emergències, mèdics, de seguretat i a tots aquells que ajudat en les tasques.

"Abans de Barcelona, han estat moltes ciutat les que han patit la barbàrie del terrorisme", ha dit. "Ara ens ha tocat de més a prop i seguirem lluitant units, amb totes les ciutats i països del món que defensem la democràcia, la llibertat i la pau", ha afegit.

Centenars de persones s'han aplegat a l'acte, que ha comptat també amb la presència del delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús; el vicepresident de la Diputació, Miquel Noguer; diversos regidors, diputats i senadors gironins així com representants dels cossos de seguretat; el cònsol general del Marroc a Girona, Brahim Baddi i el representant de la comunitat musulmana a Girona, Mohamed Sabouni.

Com a mostra de suport, les banderes de l'Ajuntament onegen a mig pal des d'avui.