Un dels autors de l'atemptat a Barcelona ha suplantat la identitat del seu germà resident a Ripoll

Ha suplantat la identitat de Driss Oukair, un jove marroquí resident al Ripollès

(Actualització 21:11h)

El jove Moussa Oukair de Ripoll (Ripollès) i originari de Marsella (França), hauria suplantat la identitat del seu germà, Driss Oukair, i va llogar una de les furgonetes per a l'atemptat de La Rambla de Barcelona que s'ha produït avui.

El jove, hauria llogat el vehicle en una oficina situada a Santa Perpètua de Mogoda. La xarxa social Twitter s'ha començat a omplir de comentaris de diversos usuaris que l'han identificat i diuen conèixer-lo.

Amb tot, Driss Oukabir, identificat pels Mossos d'Esquadra com un dels presumptes autors de l'atemptat terrorista, s'ha presentat a la comissaria de Ripoll per explicar que el seu germà petit, Moussa, li va robar la documentació, segons fonts consultades per aquest diari. Oukabir ho ha fet després de veure la seva imatge als mitjans de comunicació que el relacionava amb l'atemptat terrorista a les Rambles de Barcelona. Oukabir ha assegurat que estava a Ripoll en el moment de l'atemptat, del qual s'ha desmarcat. En aquests moments està a la comissaria detingut pels Mossos.