Minut de silenci a Lloret en record del jove italià mort en la baralla a la discoteca

Un centenar de persones s'han aplegat davant de l'Ajuntament per homenatjar la víctima

Lloret de Mar (Selva) ha expressat aquest migdia el seu rebuig a la mort d'un turista italià arran d'una baralla a la discoteca St Trop. Al punt de les dotze del migdia, un centenar de persones han guardat un minut de silenci en senyal de dol a davant de l'edifici del consistori. Les banderes de l'Ajuntament també onegen a mig pal en senyal de dol.

El record l'ha presidit l'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat. Entre els presents també hi havia regidors, treballadors municipals i veïns que han volgut tenir un record per al jove de 22 anys que va morir després de la pallissa. També hi eren presents la plataforma veïnal 'Tips de soroll i brutícia' que ha llegit un manifest. El col·lectiu ha apel·lat a la "responsabilitat de tots" per tenir un model d'oci nocturn "més sostenible". "Creiem que és un incident lamentable però s'ha de recordar la raó d'aquest motiu de silenci", ha explicat un d'ells, Ramon Vilaró, després de l'acte.

El jove va morir ahir a l'Hospital Josep Trueta de Girona a conseqüència de les ferides que li va provocar l'agressió rebuda en una discoteca del municipi. Els mossos van detenir poc després dels fets als tres presumptes autors de la pallissa, a qui acusen d'un delicte d'homicidi. Està previst que passin a disposició judicial aquesta tarda.