Un ferit molt crític per una agressió dins una discoteca de Lloret de Mar

La policia ha arrestat tres joves com a presumptes autors de la pallissa

Un jove de 22 anys es troba ingressat en estat molt crític a l'Hospital Josep Trueta de Girona després de rebre una pallissa la matinada d'aquest divendres a dissabte dins una discoteca de Lloret de Mar (Selva). De moment els Mossos han detingut tres homes francesos, com a principals sospitosos d'haver agredit el noi, un jove italià. De fet, les càmeres de vigilància de la discoteca han captat com els tres homes apallissaven la víctima.

Tot plegat ha passat pels voltants de les tres de la matinada, una hora on el carrer Riera de Baix s'acumulaven molts turistes, segons han apuntat diversos testimonis que estaven en locals propers. La baralla s'ha produït dins la discoteca i, tal i com apunten aquests testimonis, els Mossos d'Esquadra i els equips del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han atès la víctima a l'inici del carrer, ja que es tracta d'una via estreta on és complicat circular.

L'ambulància ha traslladat el noi a l'Hospital Josep Trueta de Girona mentre els Mossos obrien una investigació que encara no està tancada, i que de moment, ha permès detenir els tres homes francesos, com a presumptes autors de l'agressió.

Un cas puntual

Des de l'Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar han lamentat l'incident, però deixen clar que es tracta d'un cas puntual. El seu president, Nino Gómez, reconeix que aquestes accions "embruten el nom de Lloret", i lamenta que "es multipliqui i magnifiqui" qualsevol succés que passa a la localitat.

En aquest sentit, Gómez ha recordat que des de l'associació fan campanyes de civisme entre bars, restaurants, discoteques i altres locals per "millorar" el turisme que visita la ciutat. "Lloret és una vila fantàstica, on tothom i cap, i aquestes coses puntuals passen a molts altres localitats", ha reblat.

Responsabilitat del local

Gómez ha concretat que l'agressió s'ha produït a l'interior d'un local i, per tant, la responsabilitat recau en els propietaris de l'establiment. Amb tot, el president de l'Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar recorda que a Lloret hi conviuen 160.000 persones. "Passen coses cada dia i, lamentablement, aquest cop ha estat més greu, però no volem que un fet com aquest embruti el nom de la localitat", ha conclòs.