El Girona posa a la venda les entrades pels partits contra l'Atlético de Madrid i el Màlaga CF

Van dels 30 als 90 euros

El Girona FC ha posat avui a la venda les entrades per als dos primers partits de lliga, en que rebrà la visita de l’Atlético de Madrid i el Málaga CF. Els posseïdors del carnet 'Girona Fans' tindran prioritat per adquirir-ne, tant online com a les oficines del club, des les 9:00h fins a les 18:00h d'avui. A partir d'aleshores la venda s’obrirà a tot el públic, online i en horari habitual d’oficines.

El preus per a aquest partit són els següents:

Gol 50€
Preferent 65€
Preferent Coberta 75€
Tribuna 90€

Els 'Girona Fans' podran comprar fins a dues entrades. Un cop obert al tot el públic el nombre màxim d’entrades que podrà comprar un mateix usuari serà de quatre.

Girona-Màlaga

També es podran adquirir a partir d'avui entrades per a la segona jornada de lliga, contra el MALAGA CF que es jugarà dissabte 26 d’agost a les 20:15h, de nou a Montilivi. Amb les mateixes condicions (de 9h a 18h) els 'Girona Fans' seran els destinataris, en exclusiva, d’aquestes entrades.

El preus per a aquest partit seran els següents:

Gol 30€
Preferent 40€
Preferent Coberta 50€
Tribuna 60€

Girona-Manchester City

El Girona manté a la venda les entrades per al Girona FC - Manchester City, corresponent al 41è Trofeu Costa Brava, que es disputarà el dimarts 15 d’agost a les 18:00h i que servirà de presentació de la plantilla gironina davant la seva afició i la primera oportunitat per veure el nou Montilivi, amb totes les millores que s’han realitzat aquest estiu.