La pluja esguerra la segona funció de Madama Butterfly a Peralada i la cancel·la

L'espectacle no va arribar al segon acte

L'organització del Festival Castell de Peralada va prendre ahir la difícil decisió de cancel·lar la segona funció de l'òpera Madama Butterfly degut a la pluja. 

Aquesta, que va fer acte de presència a partir de les vuit del vespre -dues hores abans de l'inici de l'espectacle- va obligar a iniciar la representació pràcticament una hora més tard del que s'havia previst. Amb l'esperança posada al cel, la Bilbao Okestra Sinfonikoa encapçalada per Dan Ettinger van començar a interpretar els primers compassos de l'òpera, estrenada a l'Estat el dilluns.

La meteorologia no va respectar als assistents i els va castigar amb una fina pluja durant els darrers vint minuts del primer acte. En acabar, la persistència de la mateixa va obligar als organitzadors a cancel·lar-ho. Des del Festival Castell de Peralada es va informar que tornaran la totalitat de l'import de les entrades a partir d'avui. Les devolucions es realitzaran a través del mateix canal de compra de forma automàtica (en cas de targeta de crèdit/Internet) o bé si van fer-ho en efectiu els serà necessari desplaçar-se fins les taquilles amb l'entrada.