931.000 euros per fer un carril bici entre Breda i l'estació de tren de Riells i Viabrea

Els treballs inclouen la construcció d'un pont de 25 metres de longitud

Anar de Breda (Selva) fins a l'estació de tren més propera en bicicleta serà més fàcil d'aquí a aproximadament un any. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació d'una connexió només per a bicicletes o vianants entre l'estació de tren Riells i Viabrea-Breda i el nucli de Breda. En total, el projecte contempla un traçat de 2 quilòmetres de longitud. Gran part de la nova via anirà paral·lela a la carretera GI-552.

Aquest nou carril bici anirà al marge dret de la carretera. Tindrà una secció de 3 metres i un paviment de sauló estabilitzat amb calç. La nova connexió amb l'estació de tren inclou la construcció d'un pont de 25 metres de longitud. Territori ha ressaltat que és "necessari" per superar la riera de Breda.

La partida econòmica prevista també servirà per arreglar els accessos a Viabrea i fer-ne un de nou a Can Sagristà, a Breda. Territori i Sostenibilitat ha emmarcat aquesta actuació en un conjunt d'actuacions per fer el desplaçament en bicicleta. L'estació de Riells i Viabrea-Breda té trens de les línies R2 Nord i R11.