El Magic Park de Platja d'Aro diu adéu després de 43 anys

El parc d'atraccions tancarà l'11 de setembre

L'històric parc d'atraccions i de videojocs Magic Park de Platja d'Aro (Baix Empordà), tancarà les portes per sempre més el proper 11 de setembre, posant punt i final a 43 anys de vida. La informació, que ha avançat avui el Diari de Girona, assegura que de tot plegat només es conservarà el saló de joc Atzar, de màquines recreatives i apostes esportives, tot i que es traslladarà a una nova ubicació, més concretament a l'edifici Mil·lenium.

Els darrers mesos ja corria el rumor que el parc podria tancar les seves portes i vendre's el local per a l'obertura d'una gran marca de roba. En aquest sentit, la propietària de les instal·lacions, Jenny Xufré, ha volgut desmentir aquestes informacions i ha assegurat que es prendran un llarg període de reflexió per tal d'estudiar quina oferta els resulta més interessant de cares al futur de l'edifici. Amb tot, no es descarta que es pugui arribar a construir un hotel, ja que la zona té la doble qualificació que li permet mantenir usos comercials o hotelers.

Magic Park va obrir les seves portes per primera vegada el 1974 de la mà de Màrius Xufré, avi de l'actual propietària, Jenny Xufré. Fou aleshores quan es va construir la nau i aquell mateix any es va posar en marxa amb la pista dels autos de xoc. Posteriorment, hi va haver més incorporacions que van marcar la infantesa i adolescència dels veïns de Platja d'Aro i dels pobles de l'entorn, i de molts gironins i estrangers que han estiuejat a vila marinera, com la sínia, o la pista de patinatge amb patins de rodes.

Amb tot, destaquen dues dates; el 15 d'agost durant la Festa Major de Platja d'Aro quan oferiran totes les atraccions a un euro; i el 10 de setembre, el dia abans del tancament que es farà una jornada de portes obertes.