Tres encaputxats atraquen els Ocine de Blanes armats amb una pistola i ganivets ferint a dos treballadors

Els lladres s'han endut la recaptació

Els Mossos d'Esquadra busquen tres encaputxats que ahir a la nit van atracar els cinemes Ocine de Blanes (Selva).

L'atracament dels cinemes, situats en una de les entrades del municipi, ha tingut lloc poc després d'un quart de dotze de la nit. Els lladres han entrat al recinte per una porta d'emergència que dona a una de les sales de projecció. Vestien roba fosca, portaven la cara tapada i anaven armats. Un d'ells esgrimia una pistola –segurament, simulada- i també portaven ganivets i tornavisos.

Després d'accedir a l'interior de la sala, els tres encaputxats han anat directament cap a la zona de les guixetes. Allà, han amenaçat el personal dels Ocine, han obligat els treballadors a obrir la caixa forta i s'han endut la recaptació (de moment, no ha transcendit la quantitat).

Durant l'atracament, els assaltants han ferit dos dels treballadors. A un li han fet un tall a l'avantbraç i a un altre li han donat un cop amb la culata de l'arma. Cap dels empleats, però, ha resultat ferit de gravetat.

Amb un cotxe de color gris

Després d'aconseguir els diners, els tres encaputxats –se sap que un d'ells és de raça negra- han fugit del lloc amb un cotxe. Segons la descripció que els treballadors han donat a la policia, el vehicle que han fet servir és un turisme de color gris.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local, que han desplaçat diverses unitats al lloc, han muntat controls de matinada als diferents accessos i sortides de Blanes (cap a Palafolls i Lloret) per intentar localitzar els assaltants. Els tres atracadors, però, han aconseguit fugir i els agents treballen per identificar-los.

Entre d'altres, els Mossos d'Esquadra examinaran les càmeres de seguretat dels Ocine, que han enregistrat el robatori. La investigació es manté oberta.