Vall de Núria ofereix fins a 10 packs d'activitats per aquest estiu

La major oferta va dirigida al públic familiar i infantil

L’estació de muntanya Vall de Núria, ubicada al bell mig dels Pirineus, a 2.000 m d’altitud, és l’estació d’FGC oberta els 365 dies de l’any. Amb un encant especial, es caracteritza per un ambient únic, ja que només s’hi pot accedir amb el Tren del Cremallera, transport que recorre 12,5 quilòmetres i supera un desnivell de més de 1.000 metres.
 
Durant la temporada d’estiu, Vall de Núria ofereix als usuaris tots els ingredients necessaris per gaudir, al llarg de tot un dia, de la natura, l’entorn, la pau i la tranquil·litat que brinda l’estació. En aquest sentit, els visitants tenen al seu abast fins a 10 packs d’1 dia a Vall de Núria per exprimir al màxim la seva experiència a l’alta muntanya.
 
Entre les propostes que s’hi poden fer destaca especialment l’àmplia oferta dirigida al públic familiar i infantil com, per exemple, l’opció de “Cremallera + Parc Lúdic”; “Bitllet familiar del Cremallera”; “Paquet multiactivitats infantil” i el “Paquet familiar”. A més, també existeix la possibilitat de practicar esport de la mà del paquet “Bateig de senderisme”, una activitat pensada especialment per a aquelles persones que es volen iniciar en el món del senderisme d’alçada amb guies experimentats, tot recorrent l’anomenada "ruta de les tres Valls": Eina, Noufonts i Noucreus.
 
Finalment, cal mencionar l’opció “Bus Turístic… a Vall de Núria”, activitat amb sortides guiades tots els dissabtes, amb bus directe des de la Plaça Catalunya de Barcelona al Monestir de Sta. Maria de Ripoll i Vall de Núria.