Presó provisional per l'acusat de matar el company de pis d'una ganivetada al cor a Roses

Ha ingressat en un mòdul psiquiàtric

El jutjat ha enviat a presó provisional comunicada i sense fiança al detingut dimarts per matar el company de pis d'una ganivetada al cor en un apartament de Roses (Alt Empordà).

Es va entregar ell mateix als Mossos d'Esquadra i va confessar el crim però al jutjat ha guardat silenci. El detingut per matar el company de pis d'una ganivetada al cor en un apartament de Santa Margarita, a Roses, ha passat a disposició judicial aquesta la tarda. La jutgessa ha ordenat l'ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança per un delicte d'assassinat. Anirà a un mòdul psiquiàtric per determinar si va patir un brot psicòtic.

Quan va reconèixer el crim i va fer, juntament amb la comitiva judicial, la inspecció ocular del pis, va assegurar que tenia un llarg historial de consum dedrogues. Per això, el jutjat acordarà que li preguin mostres de cabell i d'orina per saber si estava afectat per la ingesta de tòxics quan va clavar la ganivetada al seu company de pis.

La investigació apunta que el detingut va aprofitar que el seu company de pis dormia per assestar-li una sola punyalada mortal a la zona del cos. La víctima no es va poder defensar. Després, va netejar el ganivet i va marxar de l'immoble.

Cap a les tres de la tarda, un altre dels ocupants de l'apartament va tornar a casa i va trobar el cadàver. Va alertar els serveis d'emergències, però ja no el van poder reanimar. Hores més tard, el sospitós es va anar a entregar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Dimarts va assegurar que la gent se'n reia d'ell pel carrer, fent mofa sobre la seva orientació sexual, i creia que els seus companys de pis havien difós rumors.

De fet, aquest dijous també han declarat els altres inquilins. Un d'ells, ha explicat que el dia abans, l'arrestat el va colpejar amb un pal i li va intentar clavar un ganivet. Va poder fugir per la finestra i el va anar a denunciar. A més, també el dia abans va amenaçar de mort tots els companys de pis. A banda del delicte d'assassinat també li podrien atribuir amenaces i lesions lleus.