El Girona FC presenta la samarreta de Primera

Ja és a la venda per 65 euros

  • Girona FC
    Fotos: Girona FC
  • Detall de la nova samarreta. Girona FC
    Detall de la nova samarreta
    Fotos: Girona FC

El Girona FC ha presentat avui la nova samarreta Umbro que utilitzarà en la històrica temporada del debut a Primera divisió. Amb la campanya “Una samarreta per a la història”, el Girona presenta públicament la nova equipació que ja està disponible a la botiga online oficial del club.

La nova samarreta és un disseny exclusiu del Girona FC i compta amb detalls referents a la història i a la identitat del club. Entre altres detalls, inclou la inscripció “Des de 1930”, impresa a la part de darrere de la samarreta, sota el coll, i també la senyera a la part inferior del frontal. A més, a l’interior de la samarreta s'hi troben les coordenades geogràfiques de la ubicació de l’estadi de Montilivi.

Els 50 primers aficionats que la van adquirir online en pre-venda, la rebran avui mateix al seu domicili. La botiga de l’estadi de Montilivi la posarà a la venda demà i estarà disponible també en diversos comerços i establiments especialitzats. La indumentària del Girona aquesta temporada canvia els pantalons blaus per uns de vermells. Els mitjons són negres amb una franja superior vermella i inclouen les inicials del club.