General Óptica i JD Sports obriran botiga a l'Espai Gironès

Les inauguracions seran al juliol i l'octubre respectivament

Dues noves marques s’incorporaran a l’oferta comercial de l’Espai Gironès de Salt: General Óptica, que obrirà el seu nou local el proper dijous 20 de juliol en un espai de 209 metres quadrats situat a la planta baixa; i JD Sports, que  posarà en marxa la seva nova botiga a l’octubre en un espai de 331 metres quadrats situat també a la mateixa planta del centre comercial. Aquest serà el primer establiment que la multinacional britànica líder en moda urbana obrirà a les comarques gironines i el segon fora de  l’àrea de Barcelona (el primer el van obrir a Tarragona).

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, s’ha mostrat molt satisfet per  la incorporació d’aquestes dues marques "Estem molt contents de poder comptar a les nostres instal·lacions amb firmes de referència com General Óptica i JD Sports que ens aporten un valor afegit i que permeten que el nostre Centre Comercial pugui continuar oferint als visitants  una àmplia i diversificada oferta”.

Amb un recorregut de més de 60 anys d’experiència en la cura de la salut visual i auditiva, General Óptica compta amb la confiança de més de 5 milions de clients en els seus més de 270 centres a Espanya i Portugal. I la companyia britànica, una de les líders del mercat en urban style i venda multimarca, amb seu a la localitat de Bury, va ser fundada al 1981 i està present a nombrosos mercats europeus. Actualment JD Sports opera a Espanya amb una trentena d’establiments. Amb un nou concepte més modern del disseny de botiga JD Sports ha revolucionat el món del retail.