Enxampat un conductor que anava a 197 km/h per la C-35 a Llagostera

Es tracta d'un home de 43 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols

Agents dels Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el passat 14 de juliol, un home, de 43 anys i amb domicili a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.

Els fets es remunten al 27 de juny d’enguany, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 98.9 de la carretera C-35, dins del terme municipal de Llagostera (Gironès). Quan passaven vuit minuts d’un quart de nou del vespre, els mossos van detectar un turisme que circulava a 197 km/h, en un tram limitat a 100 km/h.

Atès que no el van poder aturar, els agents del Grup de Recerca i Documentació van iniciar la recerca del conductor, ja que el vehicle anava a nom d’una empresa.

Després de fer diverses gestions, el passat 14 de juliol van aconseguir identificar el conductor i el van denunciar penalment com a presumpte autor un delicte contra la seguretat viària. Els agents, van citar l’esmentat conductor per tal que es presenti a declarar davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.