Detinguts dos homes per robar en quatre pisos a Girona

Els lladres desenroscaven l’espiell per saber si havia algú a l’habitatge

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 8 de juliol, dos homes, de 42 i 43 anys, ambdós de nacionalitat colombiana i veïns de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors de quatre robatoris amb força en grau de temptativa.

A quarts d’una del migdia del 8 de juliol, un ciutadà va alertar una patrulla que s’havia creuat en el portal del bloc de pisos on viu amb dues persones que no coneixia i que marxaven del lloc corrents. Gràcies a la descripció facilitada pel testimoni, els agents van localitzar a les dues persones entre el carrer de la Rutlla i el carrer Dr. Antic Roca de Girona (Gironès).

Els homes duien mitjons a les butxaques per tal de no deixar empremtes i una clau de pany de porta tipus mestra lleugerament doblegada per inutilitzar els bombins de les portes.

Una patrulla es va adreçar al bloc de pisos i va constatar que aquells homes havien intentat entrar en quatre domicilis. Havien tret l’espiell de les portes per comprovar que no hi hagués ningú a l’interior i havien marcat, amb una senyal, la porta per entrar-hi. Davant les evidències, els agents van detenir els homes com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força en grau de temptativa.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dia 9 de juny a disposició de Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat.