El Festival Castell de Peralada omple de gom a gom la plaça de la vila

Els carrers es van omplir de cobla i dansa urbana

Un gran nombre d'assistents van gaudir ahir de l’espectacle que van oferir la cobla Bisbal Jove amb Tututs, en col·laboració amb Figueres -Capital de la Sardana 2017-. Els components de la cobla, amb David Planas com a mestre de cerimònies, han ofert un divertit i original espectacle al voltant del món de la cobla i han demostrat com en una cobla es pot tocar gairebé de tot, des de música tradicional a infantil passant pel jazz i el rock.  

El grup de dansa urbana Brodas Bros amb el seu Hisptory, ha fet viatjar als assistents per la història i la música del Hip Hop. En alguns moments han demanat la col·laboració del públic per explicar d’una manera divertida i didàctica conceptes com el pooping, el looking, el breakking i el beatbox, entre d'altres. Aquesta formació, considerada una de les millors de dansa urbana del moment, durant l’actuació han aixecat al públic de la cadira per fer-los partícips d’aquests ritmes.

Amb aquesta festa, el Festival de Peralada vol agrair als veïns i veïnes de la vila la bona convivència que existeix durant les setmanes que es celebra el Festival.