El Festival de Cap Roig arrenca amb onze concerts amb les entrades exhaurides

El certamen s'inaugura aquest divendres amb un 70% del total de localitats venudes

El Festival de Cap Roig ha venut 39.351 entrades anticipades a dos dies de la inauguració del certamen, una xifra que representa el 70% del total de localitats que es posen a la venda. Els concerts d'Anastacia, Pretenders, Norah Jones, Estopa, Silvia Pérez Cruz, Melendi, Els Amics de les Arts, India Martínez, Luis Fonsi, Dani Martín i David Bisbal tenen les entrades esgotades des de fa setmanes. Mentre que les actuacions de Wilco, Woody Allen, Passenger, Umberto Tozzi, Hombres G, Ben Harper, Andrea Bocelli i Jason Derulo tenen disponibles les darreres localitats. La dissetena edició del festival s'inaugurarà aquest divendres amb el concert de la banda indi rock Wilco i amb l'actuació de Woody Allen aquest dissabte. El Festival de Cap Roig oferirà concerts de diversos artistes de reconegut prestigi fins a mitjans d'agost.
 
El cartell del festival d'aquest any comptarà amb diversos artistes rellevants internacionalment, com l'actuació de la diva americana del pop Anastacia, Passenger, Ben Harper, Luis Fonsi, la mítica banda angloamericana Pretenders, la indiscutible veu del jazz i el soul actual guanyadora de 9 Grammys, Norah Jones i el cantautor italià Umberto Tozzi. L'icona de la música pop urbana internacional amb més èxits del segle XXI, Jason Derulo, s'encarregarà de clausurar la 17a edició.

Però el destacat festival també comptarà amb veus del panorama musical d'arreu de l'estat espanyol com Estopa, India Martínez, Sweet California, Iván Ferreiro, Sidonie, Melendi, Dani Martín, Miguel Bosé, Hombres G i David Bisbal. En aquesta ocasió, el pop rock català arribarà de la mà de Blaumut, Paula Valls, Els Amics de les Arts, Ramon Mirabet i La Laia. La cantant i compositora empordanesa, Sílvia Pérez Cruz també participarà del Cap Roig.

Com és habitual, el festival dedicarà una nit a la solidaritat amb Umberto Tozzi en col·laboració de la Fundació Bancària La Caixa.