Les víctimes de l'inflable de Caldes assenyalen negligència dels propietaris

El mal encoratge del castell fou la principal causa de l'accident

Les famílies de les víctimes de l'accident del castell inflable del 7 de maig on va morir una nena de 6 anys i sis menors més van resultar ferits apunten a una negligència "clara" dels amos del restaurant Mas Oller de Caldes de Malavella (Selva).

Els advocats de l'acusació particular, Carles Alabau i Javier Soria, ressalten que l'atracció no havia passat cap tipus de control de seguretat, no tenia permís municipal, cap treballador vigilava els nens que hi saltaven i només estava ancorat per dos dels deu punts de fixació que tenia. A més, sostenen que la investigació també haurà d'esclarir si hi ha hagut falta de control per part de l'administració.

La defensa del matrimoni propietari del restaurant, encapçalada pels lletrats Carles Monguilod i Jordi Corominas, neguen la negligència i asseguren que l'accident era impossible de preveure. Els investigats i els dos treballadors que s'encarregaven de la zona lúdica de l'establiment han reiterat aquest dimarts al jutjat que ancoraven el castell per dos punts de fixació seguint les ordres del firaire que els va vendre l'atracció.