Guardonen l'Espai Gironès per la campanya solidària ''L'espai del temps''

El ICSC Silver Solal Award es concedeix a les campanyes més efectives

“L’Espai del Temps de l’Espai Gironès", la campanya solidària que el centre comercial va dissenyar per promoure el voluntariat a les comarques gironines, ha rebut a Viena un important reconeixement internacional. La iniciativa ha  estat guardonada amb el ICSC Silver Solal Award, que es concedeix a les campanyes de màrqueting més efectives i originals d’Europa i Sudàfrica en la indústria dels centres comercials. L’Espai Gironès ha rebut el guardó en la categoria de Responsabilitat Social Corporativa. En aquesta edició s’hi ha presentat candidatures des de Portugal fins a Rússia i des de Turquia fins a Noruega, a més de Sudàfrica;  i  l’apartat de RSC ha rebut més d’un centenar de propostes, de les quals 17 van quedar finalistes.

Aquests guardons són una iniciativa anual promoguda pel Consell Internacional de Centres Comercials (ICSC), l’associació mundial més gran d’indústria de centres comercials que actualment compta amb més de 75.000 membre repartits en 80 països. Els Solal Awards són considerats un referent de qualitat a nivell internacional, premiant el rendiment excel·lent de les eines de màrqueting.

Multi Corporation,  grup al qual pertany Multi Spain Management, empresa que realitza la gestió integral del centre comercial Espai Gironès, ha rebut en aquesta edició uns altres cinc premis ICSC Solal en diferents categories.

“L’Espai del Temps” es va dur a terme el passat Nadal en col·laboració amb 18 entitats i ONG de les comarques gironines i va  superar totes les expectatives. La campanya va sumar 793 voluntaris que van regalar 75.530 minuts del seu temps per destinar-lo a les activitats que es proposaven en el marc de la iniciativa.
El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha manifestat la seva gran satisfacció per aquest premi que, segons ha destacat, “ ha estat gràcies a tots els  que han col·laborat  en la campanya, tant les entitats com  les persones que hi ha participat donant minuts del seu temps, ja que sense elles seria molt difícil dur a terme iniciatives com aquesta“. “L’Espai del Temps” va demostrar un cop més a solidaritat gironina, segons Jordà.