Tres Mossos ferits en ser acorralats durant una detenció a Roses

El detingut va trencar el vidre del cotxe patrulla un cop arrestat

Una patrulla de paisà es dirigia aquest dijous a la tarda a detenir un vell conegut de la policia. Un jove d'origen magrebí, veí del municipi i que acumula més de trenta antecedents policials. Els mossos van determinar que estava implicat en un robatori amb força. Havia de ser una actuació més però es va convertir en una autèntica emboscada. Quan els agents s'emportaven al lladre, una quinzena de persones (també delinqüents habituals) van començar a increpar la policia en ple carrer.

El grup pretenia evitar la detenció i va començar a insultar als agents, que van haver de demanar reforços. La situació es va anar escalfant i alguns d'ells van començar a agredir als agents. Els van propinar cops de puny i esgarrapades. Com a conseqüència dels fets, tres agents van resultar ferits lleus, un d'ells amb una luxació de canell.

Finalment, els mossos van aconseguir endur-se el detingut, que de camí a la comissaria va trencar un dels vidres del vehicle policial amb el cap.

A banda del robatori pel qual se l'anava a detenir, se l'acusa dels delictes d'amenaces, danys i atemptat a agents de autoritat. També se'l considera responsable de dos delictes més de resistència i desobediència als agents.

La policia té identificades a les persones que van participar en l'agressió. La unitat d'investigació que s'ha fet càrrec del cas està estudiant si els imputa i els deté per les lesions perpetrades.

Fins al lloc dels fets també s'hi va desplaçar una patrulla de la Policia Local alertada pels aldarulls que s'estaven produint en aquesta cèntrica zona del municipi.