Atraquen a punta de pistola una benzinera del centre de Girona

El lladre ha fugit a peu i amb els diners de la caixa

Atracament a punt de pistola al centre de Girona. Pels volts de les cinc de la tarda, un home armat amb una pistola ha entrat a la benzinera Repsol del carrer de la Creu i ha amenaçat el treballador.

Amb la pistola a la mà, l'atracador li ha exigit que li obrís la caixa i li entregués tots els diners. Un cop s'ha fet amb el botí, ha fugit a peu de la benzinera. Els fets s'han produït quan l'establiment estava obert. Durant l'atracament ningú ha resultat ferit. El mateix treballador ha alertat la policia dels fets i ha facilitat la descripció del lladre.

En conèixer els fets, els Mossos d'Esquadra han iniciat un operatiu de recerca per localitzar el sospitós. Paral·lelament, agents de la policia científica s'han desplaçat fins a l'establiment per recopilar informació i revisar les gravacions de les càmeres de seguretat.

Hora i mitja després de l'atracament, agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) han localitzat i detingut el sospitós quan caminava pel carrer del Carme. L'home duia a sobre 230 euros però la policia no li ha trobat l'arma. Es tracta d'un veí de Girona de 45 anys i nacionalitat espanyola amb diversos antecedents per fets similars.