Un home mor ofegat en una platja d'Empúries

Ell i els seus familiars es trobaven a la platja del Rec del Molí

La víctima de 55 anys és un veí de Girona que aquest diumenge al matí es trobava a la platja del Reg del Molí, al terme municipal de l'Escala, acompanyat dels seus familiars. L'home i el seu germà han entrat a l'aigua i el vent i el fort onatge els han començat a arrossegar mar endins, més enllà de les boies.

Segons ha explicat un dels testimonis, Marcos Calabria, els dos homes han començat a demanar ajuda perquè no podien tornar cap a la sorra. Tres banyistes s'han capbussat per rescatar-los, i finalment, tot i que els han pogut treure de l'aigua un dels homes ja havia mort.

Calabria ha destacat que a la víctima mortal l'han pogut treure per les roques que hi ha just al costat de la platja, i al seu germà l'han rescatat entre dues persones fins arribar a la sorra. Tot i que les ambulàncies que s'han desplaçat al lloc dels fets han intentat reanimar la víctima, no ha servit de res.

Ni bandera vermella ni socorristes

Molts dels banyistes s'han queixat que abans de l'accident no onejava cap bandera vermella a la platja i que no hi havia cap socorrista. Una dona que ha arribat poc després de l'accident ha explicat a l'ACN que els socorristes han hissat la bandera després de l'accident. A més, també ha destacat que aquest mateix diumenge al matí un tercer banyista també ha hagut de rescatat a la mateixa platja perquè el fort onatge se l'enduia mar endins.