Un jugador del Girona a l'afició: ''Fills de puta, on éreu a l'hivern?''

El club ha obert una investigació per esclarir els fets

Polèmica entorn a un jugador del Girona FC qua suposadament hauria insultat als aficionats en el moment d'arribar amb l'autobús al camp del Nàstic de Tarragona. El vídeo, que va ser publicat a la compta d'Instagram d'Aday Benitez, es pot sentir com algú crida a l'afició; "Fills de puta, on éreu a l'hivern, gossos, heu aparegut del no-res".

El polèmic vídeo ja ha estat eliminat de la xarxa social i Benitez va assegurar al club que el comentari era una broma d'un jugador a un grup d'amics que va reconèixer entre els aficionats i que, en cap cas, es volia insultar a ningú.

El Girona FC per la seva banda ha emès un comunicat on explica que el Consell d’Administració del club, reunit d’urgència, ha decidit obrir un expedient per tal d’aclarir els fets, recavar tota la informació possible i depurar responsabilitats. Amb tot, el Girona ha condemnat "enèrgicament" aquesta i "qualsevol tipus de manifestacions o declaracions injustificades i incorrectes en el tracte mantingut amb tercers i que atempten contra els valors del Club".

Finalment, en un missatge publicat a Twitter, el club ha informat que tots els jugadors compareixeran després de l'entrenament davant la premsa per a donar explicacions.