Neix Gavarres 365 per a difondre els valors i recursos dels municipis d'aquesta àrea

La iniciativa va guanyar els Premis Carles Rahola 2017

El projecte Gavarres 365 ja és una realitat. Aquest dimarts els seus impulsors l'han presentat a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Girona.

Gavarres 365 vehicula tota la informació des d'un web propi ( gavarres365.cat) on s'hi poden trobar rutes, recomanacions, notícies, establiments i esdeveniments relacionats el patrimoni de la zona i a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).

Durant la presentació, el cofundador de Gavarres 365, Marc Sureda, ha destacat que la riquesa d'un territori com les Gavarres permet dur a terme "projectes engrescadors i interessants" com Gavarres365. Els impulsors, a més, volen que el projecte ajudi a dinamitzar aquest espai "sovint desconegut pels propis veïns de la zona".

En aquest mateix sentit, el fotoperiodista i cofundador del projecte, Jordi Ribot, ha explicat que durant els darrers mesos de preparació han pogut descobrir de primera mà "la sensibilitat, passió i interès que desperten les Gavarres entre els veïns i visitants".