Enxampen dos lladres amagats darrere un matalàs i dins un armari en una casa de Figueres

Els pispes havien robat un important botí de joies, rellotges i aparells electrònics

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 16 de maig dos homes, de 20 i 23 anys, que van ser enxampats 'in fraganti' robant joies i aparells electrònics en una casa de Figueres. Una dotació policial que estava fent tasques de seguretat a la capital de l'Alt Empordà va rebre l'avís que en domicili de la població s’hi estava produint un robatori amb força. Quan els agents hi van arribar van contactar amb el propietari de la casa que els va manifestar que a l’interior hi havia algú, que la porta estava tancada amb pestell i no podia accedir a l’interior.
 
La patrulla va comprovar que la part posterior de la casa presentava signes evidents de forçament: la persiana i la finestra d’alumini estaven trencades amb una palanca i restaven obertes. Un cop dins l’immoble, els mossos van observar que totes les estances de la casa estaven regirades i van localitzar un dels lladres amagat darrere d'un matalàs, mentre que l'altre s'ocultava dins un armari.
 
Un cop detinguts, els agents van trobar que a l’interior de la motxilla duien un gran botí: diversos aparells electrònics, 10 cadenes de coll, 22 parells d’arracades, 14 anells, 7 braçalets, 4 penjolls, 7 agulles de pit i 17 rellotges. El arrestats, de nacionalitat marroquina i veïns de Figueres, tenen antecedents i van passar el dia 17 de maig a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.