Cinc detinguts, un d'ells menor d'edat, per assaltar tres vegades la mateixa casa de Palamós

Els lladres van amenaçaven els inquilins, una mare de 91 anys i el seu fill de 70

La policia ha pogut enxampar cinc presumptes lladres que van arribar a entrar en tres ocasions al mateix domicili de Palamós (Baix Empordà), on hi viuen una mare amb el seu fill, ambdós d'edat avançada. El primer dels assalts va ser el 24 d'octubre de l'any passat. Per accedir a la casa, els lladres van escalar la façana i van entrar a l'habitatge on van amenaçar amb un matxet als dos inquilins. Un cop a dins es van emportar joies i diners en efectiu.

El segon assalt va tenir lloc el 4 de desembre i l'últim va ser el passat 25 de gener. En aquestes dues ocasions van amenaçar les víctimes amb una arma de foc, i també van emportar-se diners en efectiu i joies.

Va ser arran del darrer robatori violent que els mossos van detenir, el dia 7 d'abril, un menor d'edat, com un dels presumptes autors d'aquest fet. Els agents de la Unitat d'Investigació Criminal de Girona van intensificar les indagacions i van anar recollint indicis que van portar, els dies 3 i 4 de maig, a la detenció de tres homes i una dona per la seva presumpta participació en els assalts.

La policia creu que els tres homes serien els autors materials dels robatoris mentre que la dona era l'encarregada d'intentar vendre les joies robades al domicili.

La investigació no es dona per tancada i s'espera que hi puguin haver noves detencions. Els majors d'edat ja han passat a disposició del jutge, mentre que s'ha posat en coneixement a la Fiscalia de menors pel cas del més jove.