Els dibuixos animats i els esports, protagonistes de les festes infantils

És molt important tenir en compte la temàtica, el pastís i les activitats del dia per assegurar la diversió de nens i adults

L'arribada de l'aniversari d'un fill és una data molt assenyalada per a qualsevol pare i una de les seves principals prioritats durant les setmanes prèvies, és la oferir-li la millor de les festes. Avui dia abunden múltiples opcions alhora de celebrar el que és per a tot infant, un dels dies més especials de l'any, ja que tindrà tota l'atenció i gaudirà d'una festa amb els seus amics i familiars.
És important doncs centrar l'atenció en diferents qüestions alhora d'organitzar-lo. Per una banda, cal pensar en els anys que complirà el seu fill i, a partir d'aquí, fer una llista dels qui seran els convidats. Queda clar que si el nen o nena celebra entre 1 i 3 anys, és difícil que pugui tenir una consciència clara de si assistiran o no els seus amics de la llar d'infants, per tant, segurament els convidats siguin més bé familiars i amics dels pares. Tot i això celebrar els primers tres anys de vida d'un fill suposa pels pares una data molt especial i per tant, disposen de múltiples opcions alhora d'organitzar-lo. Per una banda, poden escollir un color característic de l'esdeveniment, anant des del clàssic blau o rosa fins els colors dels dibuixos animats preferits d'aquests infants. La idea doncs, és trobar una opció cromàtica que servirà per engalanar l'espai de celebració. Els globus amb el número d'anys que compleixen o complements com les garlandes, estovalles, palletes o plats amb colors o imatges del personatge escollit, ajudaran a mantenir un equilibri de l'esdeveniment.


El menjar i la música també son importants, a més per suposat, del pastís. En aquest sentit, cal delimitar ben bé quines seran les àrees per ballar o jugar i les zones per gaudir d'una bona conversa. Per això una de les alternatives més utilitzades són les anomenades taules dolces o candy bars, una taula que servirà com a punt d'atenció principal de l'esdeveniment en la que se situaran tots aquells elements dolços que van des de llaminadures i pastes fins el pastís. En una altra secció de l'espai de celebració, i a prop de la taula dolça, s'haurà de situar una altra taula que, amb una decoració similar a la candy bar, tindrà tots aquells aperitius salats, així com les begudes per als assistents. És important que en una festa infantil les begudes alcohòliques quedin lluny de la vista dels nens o de la taula dolça, ja que perjudicarà la imatge de les fotografies. En aquest sentit, es recomana situar-les a neveres o a zones més allunyades del punt central de la celebració.

Aquestes consideracions també seran importants en altres tipus de festes d'aniversari infantils, independentment de l'edat de l'homenatjat. Amb edats superiors als tres anys, cobren especial rellevància els personatges de dibuixos animats favorits del nen o el seu esport o activitat favorita. Per això és una molt bona opció dedicar la temàtica de la seva festa infantil a personatges Disney com Dory i Nemo, Cars o Frozen o a d'altres com La Patrulla Canina, Los Vengadores, Thomas o Spiderman. Aquestes opcions són les més buscades i valorades pels progenitors, que avui dia disposen d'una gran oferta de productes com podem veure a http://www.fiestasmix.com/ dedicats a aquests personatges que van des de les invitacions fins a la decoració de la festa amb pinyates, pòsters, joguines o espelmes.


Saber quins són els gustos dels fills també els podrà ajudar a decidir una temàtica d'aniversari. Avui dia no es necessari limitar-se als dibuixos animats sinó que, donada aquesta gran demanda, els pares disposen d'altres elements temàtics per decorar la festa d'aniversari dels seus fills, que va des dels esports com el futbol, el bàsquet o el ball fins els seus animals preferits com gossos, gats o zebres. Aquest dia també pot venir acompanyat d'activitats  lúdiques que serveixin de diversió tant per a petits com a grans. I és que en tota celebració d'aniversari és molt important la imaginació i l'atenció al detall per tal que l'homenatjat pugui tenir un record especial d'aquest dia tota la vida.