Complements al llibre i la rosa per aquest Sant Jordi

Et donem idees per sorprendre amb algun detall addicional

La diada de Sant Jordi es troba a la cantonada i la venda de llibres i roses està assegurada. Amb tot, des del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya han assegurat que les vendes cauran un 15% enguany pel fet de caure en diumenge però, si ets dels que penses regalar en aquesta data tant assenyalada, et volem donar un parell d'idees per a sorprendre al teu ésser estimat.

Si ets noi a aquestes alçades ja saps que és indispensable comprar una rosa. Al ja clàssic dilema sobre si escollir una flor amb els pètals oberts o tancats, de tija llarga o curta, ara se li ha de sumar la moda dels colors. Cada color té un significat i no és el mateix regalar una rosa de color vermell (passió) que una de color groc (amistat). Sempre pots preguntar al teu florista o bé googlejar quina és la gama cromàtica més adient però això no porta implícit que la receptora de la teva rosa també ha de conèixer el seu significat. Amb tot, et proposem acompanyar la rosa d'una targeta. Aquí hi pots escriure una frase enginyosa, un poema o parlar directament des del cor. Et recomanem que ho facis en un sobre petitó i una targeta de dimensions reduïdes. 

Si ets noia també deus saber que de tu s'espera un llibre. La majoria de les vegades els exemplars van acompanyats de punts per a recordar on s'ha deixat la lectura. Malauradament aquests tenen tendència a ser avorrits, insípids o, en el pitjor dels casos, plens de publicitat. Què tal doncs si ofereixes la novel·la amb un punt de llibre original? Si bé dissenyar-los un mateix pot resultar complicat, sempre tens la possibilitat de comprar-los fets.

Si jugueu bé les vostres cartes és possible que aquesta mostra d'estimació primaveral tingui permanència en el temps i el vostre sigui un amor etern. Potser formeu una família en un futur (que podeu reproduir fàcilment amb les figueretes de Elmundodemencan) o, fins i tot, encarregar figuretes i detalls per a casaments, que qui sap, podria ser el vostre.