La Policia Municipal de Girona arresta un lladre just després que robés en un pis

El detingut anava acompanyat d’un altre home que va fugir i ja es troba identificat

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir Johan Steven MT, de 24 anys i veí de Salt, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.
 
Al voltant de les 12.30 h, una patrulla no uniformada que feia tasques de seguretat ciutadana per la zona de la Devesa-Güell, va observar dos joves que sortien del portal d’una comunitat de veïns amb actitud força estranya. Mostra d’això era que els nois exterioritzaven nerviosisme i estaven amatents al seu entorn, al mateix temps que feien gestos d’amagar alguns objectes sota la roba. En percebre aquesta actitud, els policies es van apropar als nois, moment en què els van reconèixer com persones que ja havien estat detingudes per diversos fets delictius.
 
Davant d’això, els agents van demanar suport a les unitats operatives més properes. A l’arribada dels vehicles policials, els sospitosos primer van intentar amagar-se i finalment van provar de fugir. Això va originar corredisses que van finalitzar amb la detenció de Johan Steven MT i la fugida de l’altre sospitós, que la Policia ja té identificat.
 
Tot seguit, una dotació policial es va desplaçar fins a l’escala de la qual havien sortit el detingut i el seu acompanyant. Un cop allà, els agents van constatar que un dels pisos tenia la porta esbotzada i trencada, mentre que l’interior s’observava tot remogut. Un cop localitzat el propietari, aquest va reconèixer com a seus alguns objectes que s’havien comissat al jove en el moment de la detenció.