Presó sense fiança pels atracadors del banc de la Devesa de Girona

Els detinguts diuen passar penúries econòmiques i van planificar el robatori en un bar

La jutgessa del Jutjat d’Instrucció número 1 de Girona ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per als dos lladres que van atracar a mà armada el banc del barri de la Devesa de Girona. La jutgessa obre causa per robatori amb força a entitat bancària oberta al públic amb ús i tinença il·lícita d’armes.
 
També hi veu agreujant de disfressa perquè els dos individus van entrar al banc amb cascs de motos posats. D’aquesta manera la jutgessa ha atès la petició de la fiscalia, que demanava l'ingrés a presó preventiva del dos lladres. Els detinguts, veïns de Salt de 54 i 59 anys i de nacionalitat espanyola, han passat a disposició del Jutjat d'instrucció 1 de Girona en funcions de guàrdia aquest dimarts a la tarda.
 
Un dels dos individus s'ha acollit al seu dret a no declarar però l'altre ha explicat que tots dos passaven un mal moment econòmic i es van trobar menjant en un bar. Aleshores, se'ls va ocórrer cometre el robatori per aconseguir diners i mitigar les penúries. Poca estona després d'entrar al banc armats amb una escopeta i una arma llarga de la Segona Guerra Mundial, es van veure rodejats per desenes de Mossos d'Esquadra i agents de la Policia Municipal de Girona i van decidir entregar-se. El detinguts es mostren "penedits".