Joan Miquel Oliver estrena 'Atlantis' amb la col·laboració de la JOCG

El músic mallorquí s'ha posat el públic a la butxaca

El músic mallorquí Joan Miquel Oliver ha presentat aquest divendres al Festival Strenes de Girona, 'Atlantis', el seu segon treball en solitari des del comiat d'Antònia Font. Ho ha fet davant un públic entregat i amb una col·laboració molt especial, la de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines (JOCG), amb qui ha tocat tres temes. Oliver ha fet un repàs del nou disc que ha combinat amb altres de l'àlbum anterior, 'Pegasus', i grans èxits de fa anys com 'Hansel i Gretel', una de les més aplaudides pel públic, o 'Final feliç' tema que ha interpretat amb la cinquantena de músics de la JOCG i que ha fet aixecar de les butaques el públic del Teatre Municipal de Girona.

El mallorquí s'ha posat el públic a la butxaca des de l'inici interpretant les cançons del seu nou àlbum, 'Atlantis' que presentava al Festival Strenes i que ha enllaçat una rere l'altre interactuant amb el públic que emplenava la platea i part de les llotges del teatre gironí.

Després de repassar els temes que conformen el segon treball en solitari que fa Oliver des de que Antònia Font va deixar els escenaris, el músic ha interpretat temes del seu antic treball, 'Pegasus' amb altres grans èxits anteriors com 'Hansel i Gretel' o 'Dins un avió de paper'.

Tot plegat per arribar a un dels moments de la nit, quan una banda formada per una cinquantena de músics de la JOCG s'ha afegit a Joan Miquel Oliver per tocar 'Surfistes en càmera lenta', 'Foto' i 'Final feliç'. Tres temes que el públic ha aplaudit amb entusiasme i que han estat el preludi de cinc bisos que han posat fi a l'estrena de Joan Miquel Oliver i la JOCG al Festival Strenes de Girona.

El públic encantat

El nou treball de Joan Miquel Oliver havia despertat molta expectació, tanta que les entrades estaven gairebé exhaurides. I no ha decebut el mallorquí a les més de 300 persones que s'han acostat al Teatre Muncipal. A la sortida del concert bona crítica per part del públic, sobretot per la col·laboració entre Oliver i la JOCG.

La Sandra i l'Irene reconeixen que els ha sorprès el nou disc per la incorporació de més elements electrònics. "Ha estat molt bé, i la col·laboració amb l'orquestra ha estat un encert", reblaven.

Un disc més electrònic

'Atlantis' és el segon disc dels tres que va anunciar Oliver que faria després que Antònia Font baixés dels escenaris. El músic destacava el component electrònic que té aquest àlbum en relació a 'Pegasus'.

De fet, l'artista ha declarat en diverses ocasions que 'Atlantis' és una "versió millorada" de l'anterior, un fet que Oliver vincula directament amb la introducció de components electrònics. En aquest sentit, el músic assegura que "va un pas més enllà" i diu que el públic ho percebrà sobretot en els concerts en directe.

Continua l'èxit d'assistència a l'Strenes

El tercer cap de setmana del Festival Strenes ha començat amb un nou èxit de públic en tots els espectacles. A la mateixa hora que Joan Miquel Oliver omplia el Teatre Municipal, el cantautor gironí Cesk Freixas feia el mateix a la Sala de Cambra de l'Auditori de Girona.

Les previsions en aquest aspecte no poden ser millors i és que aquest dissabte arriba una de les grans estrelles d'aquesta cinquena edició del festival. La cantant mexicana Julieta Venegas inaugura la secció internacional de l'Strenes amb gairebé tot l'aforament venut.