L’Espai Gironès reparteix 12 premis de 150 euros per fer compres al centre comercial

Hi van participar més de 300 persones

L’Espai Gironès ha repartit 12 premis de 150 euros entre els més de 300 participants al sorteig que ha fet el centre comercial per incentivar les compres que es fan al centre entre dilluns i dijous.

Per a optar a un d’aquests premis s’havien de realitzar compres per un import mínim de 30 euros. La iniciativa es va posar en marxa  el 20 de febrer i es fa cloure el 19 de març i els participants van entregar el tiquet o els tiquets de compra al Punt d’Informació.

Consolidat

Durant el 2016 el Centre Comercial va rebre 9.100.000 visitants i els locals situats a les seves instal·lacions van realitzar  vendes per valor de  97’5  milions d’euros, un 3’2 % més que l’any anterior.  Els sectors que més han crescut  durant l’any passat són el de la moda, els serveis i les botigues especialitzades. La resta de sectors s’han mantingut durant l’any passat.

Actualment el Centre Comercial acull a les seves instal·lacions 122 establiments, als que s’hi sumen l’hotel  i la gasolinera exteriors. La xifra representa el 99’3% de l’ocupació total. Pel que fa als locals buits estan en diferents fases de negociació  per intentar arribar a acords i aconseguir la plena ocupació.
Al voltant del 45% dels establiments són botigues de moda, i la resta són de complements, restauració i lleure, objectes per a la llar, botigues d’electrònica i de serveis.