Dos detinguts per sostraure roba en botigues de Girona amagant-se-les dins una faixa

S'havien endut un botí de gairebé 600 euros

La Policia Municipal de Girona ha detingut una parella de lladres que van dedicar-se a robar peces de roba amagant-se-les dins una faixa, dissimulant-les sota la jaqueta o bé entaforant-se-les als pantalons.

Els dos detinguts, Alexandru R. i Daniela Arabela I., viuen a Barcelona. Ell té 24 anys i ella 22, i ja són vells coneguts de la policia. De fet, acumulen nombrosos antecedents per furts similars als que aquest dimecres van cometre a Girona, i que ja els han fet sumar una nova detenció al seu historial.

La policia els va atrapar a la zona de l'Eixample de Girona, quan ja havien robat peces per valor de 571,83 euros. Una patrulla de paisà que feia vigilància per la zona va veure el jove sortint d'una botiga en actitud amatent. Un dels policies va veure com portava alguna cosa amagada sota la jaqueta, i això el va fer desconfiar.

La patrulla va seguir el jove fins que va aturar-se davant un cotxe aparcat en un carrer proper. Allà, l'esperava la noia, que va ajudar-lo a 'descarregar' la roba robada. Els agents van poder veure com, de sota els pantalons, el noi es treia tot de peces. Davant les evidències, la patrulla es va identificar com a policies i van procedir a identificar i escorcollar la parella.

D'entrada, a dins del cotxe ja van poder veure com hi havia tot de peces de roba amb les alarmes manipulades perquè no pitessin en sortir de la botiga. Durant l'escorcoll, a més, van descobrir que el noi portava una faixa dissimulada sota la roba, a dins de la qual encara hi havia algunes peces de les que havia furtat.

Els agents també van trobar un tornavís i altres estris per anul·lar les alarmes. Per tot plegar, van detenir Alexandru R. i Daniela Arabela I. com a suposats autors de diversos furts.