Nacho Vegas inaugurarà el festival In-Somni de Girona el 8 de juny

El Drogas, la Banda Trapera del Río o The Toy Dolls, altres noms destacats de la cita

El músic asturià Nacho Vegas inaugurarà el pròxim 8 de juny el festival In-Somni de Girona i Salt, que compta aquest any amb un cartell on destaquen altres noms com El Drogas o La Banda Trapera del Río que celebra el seu 40è aniversari. Vegas actuarà a l'Auditori de la Mercè en la que serà la seva primera presència a la capital gironina, que li servirà per mostrar el darrer treball 'Resituación'. El músic presentarà també un nou llibre de poemes i repassarà èxits de la seva dilatada trajectòria, que l'han portat a participar en festivals com el Primavera Sound o el BBK Live. El festival es farà del 8 a l'11 de juny a diferents espais de les dues ciutats.
 
L'organització ha avançat bona part del cartell però anuncia que encara hi pot haver més "sorpreses".
 
Nacho Vegas actuarà per primer cop a Girona de la mà del festival In-Somni. Serà l'encarregat de donar el tret de sortida del festival, que s'allarga del 8 a l'11 de juny. El segon dia de programació serà el torn d'El Drogas, l'exlíder de Barricada, que presentarà el seu doble disc 'Un día más'.

El dissabte 10 de juny, serà el torn dels britànics The Toy Dolls, un dels últims referents punk de la dècada dels 80, i un concert de La Banda Trapera del Río, que celebra 40 anys as escenaris.

Diumenge, el tancament de l'In-Somni anirà de la mà d'El Último Vecino i el seu disc 'Voces', al costat dels empordanesos Medusa Box. Altres grups que passaran pel festival són Holy Bouncer, Kinsale, Gringo Star o Crim. L'organització avança que hi poden haver encara algunes "sorpreses".