Quatre detinguts per un robatori amb violència a casa d'una dona a Salt

Els lladres van colpejar la víctima amb una arma de foc i li van sostreure telèfons mòbils, una consola i diners

Els Mossos d'Esquadra van detenir cinc persones els dies 4 de febrer i 6 de març, d'entre 21 a 30 anys, de nacionalitats espanyola, russa, magrebina i gambiana, com presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i un delicte contra la salut pública.

Els Mossos van localitzar el vehicle sospitós amb dos dels lladres al seu interior i els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència.

Arran els fets es va iniciar una investigació que va conduir la policia a realitzar dues entrades i perquisició en dos domicilis de Salt el dia 6 de març. De resultes de les entrades es van detenir les dues persones que estaven pendents com a presumptes autores del robatori amb violència de Salt. A un d'aquests detinguts pel robatori violent també se li va imputar un delicte contra la salut pública i es va detenir a una altra persona per aquesta tipologia delictiva.

A l'interior dels domicilis es va trobar la roba que es va utilitzar per cometre el robatori (guants, tapaboques i roba fosca) i l'arma de foc detonadora. D'altra banda es van localitzar tot els estris preparats per a la venda al detall de marihuana.

Els detinguts, que tenien diversos antecedents policials, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona que va decretar l'ingrés de dos dels detinguts a presó i llibertat amb càrrecs per als altres dos.