Un detingut per la mort d'una dona aquest diumenge a Blanes

Es desconeix si es tracta d'un cas de violència de gènere

La dona anava despullada quan es va precipitar pel balcó i va morir a l'instant. Una hora abans s'havia vist el detingut i la víctima conversant en un bar, sense aixecar cap mena de sospita. Al llarg d'aquest dilluns es farà l'autòpsia a la víctima i això podria ajudar a conèixer detalls de la mort. El jutge n'ha decretat el secret de sumari. De moment, la policia no descarta cap hipòtesi, ni tan sols la de violència de gènere. Si al final es confirmés aquest extrem seria la vuitena mort d'aquest tipus en el que va d'any a Girona.
 

Els fets han passat aquest diumenge poca estona després de les sis de la tarda. Els veïns han explicat que van sentir un cop fort i que, llavors, van veure el cos de la dona a terra que ja no es movia. Llavors, van alertar als serveis d'emergències que es van traslladar al lloc dels fets però no van poder fer res per salvar-li la vida perquè la dona havia mort a l'instant.

El número 22 del carrer Provença és un edifici de l'illa Can Borrell que, per la part posterior, va a parar a un pati comunitari on hi ha una piscina. Allà,va ser on van trobar el cos sense vida de la dona. 'Un quinze d'agost i a aquesta hora, et pots imaginar que la piscina estava plena de nens', ha explicat una veïna que ha afegit que aquest fet ha suposat un 'trasbals' per a molts veïns que van veure el cos.

Discussions constants

Una de les veïnes ha explicat que la parella no es feia massa amb la comunitat que tenien una relació molt tempestuosa. 'Més d'una vegada havíem avista la policia perquè se sentien crits i cops', ha explicat la veïna. De fet, aquest fet ha estat clau per a la investigació que hi ha oberta arran dels fets. Aquest dilluns la porta del quart quarta, on vivia la víctima, està precintada pels Mossos d'Esquadra que van haver d'entrar dins el domicili rebentant la porta per recollir proves.