Fins quan es mantindrà l'ambient primaveral?

Les màximes poden arribar als 25ºC els propers dies

Els ametllers han començat a florir, un símbol de que s'apropa el bon temps habitual per aquesta època. Tanmateix, les temperatures que ahir i avui s'estan registrant a les comarques gironines no són gaire típiques al trobar-nos encara a l'hivern.

Segons els models numèrics que facilita el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), les temperatures màximes seguiran pujant dia rere dia fins al diumenge, moment en que es produirà un canvi per donar pas a un front fred que farà retornar els termòmetres a valors més "normals" per a l'època en que ens trobem.

Les màximes, que avui arriben als 20ºC en alguns molts punts de la província de Girona, seguiran pujant demà i divendres és quan s'espera poder assolir valors de fins a 25ºC de màxima. Les mínimes durant la nit també seran més elevades.

Pel que fa a la nuvolositat experimentarem núvols alts i alguns petits bancs de boira a primera hora del matí que aniran donant pas a dies més solejats a partir de demà a la tarda, quan es trencaran definitivament.