Una avaria deixa 180 abonats sense llum al centre de Figueres

L'alcaldessa carrega contra Endesa i qualifica la situació d''inadmissible'

El centre de Figueres (Alt Empordà) s'ha quedat sense subministrament elèctric a partir de les cinc de la tarda, afectant a un total de 180 abonats situats al rovell de l'ou, principal eix comercial de la ciutat.

Tècnics d'Endesa s'han traslladat fins a la placeta baixa de la Rambla per intentar solucionar l'avaria, que ha consistit en tres fusibles fosos. Aquests, malgrat tenir identificat el problema, han estat incapaços de posar-hi remei. Des de l'Ajuntament de Figueres han informat que no es restablirà el servei fins a les dotze de la matinada, moment en que s'instal·larà un generador elèctric per a poder passar la nit.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, s'ha mostrat contrariada i ha mostrat el seu disgust amb l'empresa subministradora del servei a través de la seva compta de Twitter: "Inadmissible avaria afecta fa 5 hores abonatsCentre #Figueres i inadmissible que cap responsable Endesa respongui Demanare responsabilitats" (sic).

El tall de servei ha afectat a un centenar de comerços, en una de les zones on es concentra el major nombre de botigues. Molts han optat per abaixar les persianes un cop se'ls ha informat que, inicialment, l'avaria es solucionaria a partir de les nou de la nit.