Bryan Ferry i Franco Battiato, primers confirmats a l'Estiu Musical del Festival de Peralada

L'exlíder de Roxy Music i el cantant italià actuaran el 21 i el 22 de juliol, respectivament

L''Estiu Musical' del Festival de Peralada ha anunciat aquest dijous que Bryan Ferry i Franco Battiato formaran part del cartell d'aquesta edició. L'antic líder de Roxy Music actuarà el 21 de juliol i l'artista italià ho farà l'endemà, el 22 de juliol. El britànic Bryan Ferry repassarà diversos èxits de la seva dilatada carrera com "More Than This", "Virgina Plain" o "Avalon".

Per la seva banda, el cantutor Franco Battiato repassarà algun dels 'hits' que l'han portat a ser una de les personalitats més importants del panorama cultural italià i europeu com 'Voglio Vederti Danzare', 'Propiedad Prohibida', 'Bandiera Bianca' o 'Centro Di Gravità Permanente' al costat d'un quartet de corda i piano. El certamen empordanès, que ja ha donat a conèixer part de la seva programació de lírica i dansa, presentarà el cartell complet d'aquesta 31a edició a principis d'abril.

Les entrades per als concerts de Bryan Ferry i Franco Battiato s'han posat a la venda aquest dijous, a les 12 del migdia, a la pàgina web www.festivalperalada.com. Els preus de les entrades van dels 40 als 125 euros.Els noms de Ferry i Battiato se sumen al cartell de la 31a edició del Festival de Peralada, que ja ha presentat el ballet de La Bella i la Bèstia amb el Malandain Ballet Biarritz amb música en directe a càrrec de l'Euskadiko Orkestra Sinfonikoa (28 de juliol), l'òpera Madama Butterfly de Puccini amb direcció escènica de Joan Anton Rechi (7 i 9 d'agost), que és una coproducció del Festival i la Deutsche Oper Am Rhein, i els recitals lírics protagonitzats per la soprano russa Julia Lezhneva (5 d'agost) i pel tenor nord-americà Gregory Kunde (6 d'agost).