Una nena ferida greu amb cremades al 7% del cos en incendiar-se una llanxa al port de Platja d'Aro

L'incendi s'ha iniciat després que el motor de l'embarcació explotés

  • La columna de fum de l'embarcació cremada vista des de la Platja Gran de Platja d'Aro © Mireia
    La columna de fum de l'embarcació cremada vista des de la Platja Gran de Platja d'Aro © Mireia
  • Aquest és l'estat en que ha quedat l'embarcació una vegada cremada © ACN
    Aquest és l'estat en que ha quedat l'embarcació una vegada cremada © ACN

Segons han confirmat alguns testimonis, la llanxa, que es disposava a sortir del Port d'Aro, ha intentat fer una primera engegada del motor, que no ha funcionat. Ha estat en el segon intent d'engegada quan ha sortit una flamarada del motor que, en pocs moments, ha començat a calcinar tota l'embarcació. Els ocupants de la llanxa, dos adults i una nena, han hagut de saltar a l'aigua i ésser rescatats pel personals del port de Platja d'Aro. La nena, amb cremades a part de l'esquena, és la que ha quedat més mal parada i ha hagut de ser traslladada en helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron, on es troba 'estable dintre la gravetat'.

Segons han confirmat fonts de la Vall d'Hebron, té cremades de tercer grau a un 7% del cos però es troba 'estable i conscient'. Els dos adults que l'acompanyaven, un home i una dona, han estat atesos de cremades més lleus al Centre d'Atenció Primària de Platja d'Aro i han estat donats d'alta immediatament.

La gran columna de fum que l'incendi ha provocat s'ha pogut fer visible des de diversos punts de la costa empordanesa. Aquest fet ha alertat a molts banyistes i alguns d'ells han publicat imatges a twitter on es podien veure les conseqüències del foc.