Cs critica que l'Ajuntament de Blanes cedeixi una sala per a un homenatge a Castro

L'acte fou organitzat per ICV

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) Blanes, Sergio Atalaya, ha lamentat que ahir es cedís la sala de plens de l'Ajuntament per a organitzar un homenatge a l'ex-mandatari de Cuba, Fidel Castro. Per això, ha demanat a l’equip de govern “que es reguli el ús que es dóna a la sala de plens, per que això no torni a passar”.
 
“A Espanya hem patit una dictadura i, per això, hem de ser especialment sensibles i no cedir la sala de plens, que és l’espai que representa la democràcia de la nostra vila”, ha afegit després de considerar “molt greu la falta de tacte” del consistori per deixar fer aquest tipus d’homenatge.

L'acte, que es va celebrar ahir dos quarts de vuit del vespre, va ser organitzat entre altres pel grup municipal d'ICV i comptava amb la col·laboració de l'associació Sóc de Cuba, Sóc Popular. Durant la celebració de l'acte hi van participar el portaveu d'ICV, Joan Salmeron, la presidenta de l'Associació de Cubans a Catalunya José Martí, Adel Pereira i, finalment, la cònsol de Cuba a Barcelona, Mabel Arteaga.