Fuig d'un control, llença cocaïna per la finestra i el detenen després de perseguir-lo

L'arrestat és un jove de 27 anys que viu a Platja d'Aro

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove que va intentar fugir d'un control policial a Calonge (Baix Empordà) fent mitja volta amb el cotxe i va llançar un paquet de droga per la finestra.

La detenció va tenir lloc dissabte passat. Aquella tarda, els agents de Trànsit dels mossos havien muntat un control al peu de la GI-667. Els agents es van situar al quilòmetre 0,3 d'aquesta via, dins el terme municipal de Calonge.

Cap a un quart de cinc de la tarda, els mossos van veure com un dels cotxes que s'apropava al control tot d'una va fer mitja volta. El conductor, després de fer el canvi de sentit, va fugir en direcció a Calonge i va llançar un objecte per la finestra.

Una patrulla va començar a seguir-lo i li va fer indicacions perquè aturés el cotxe. El jove que conduïa, però, ja havia enfilat la GIV-6612 i va començar a circular de manera temerària, provant de fugir de la policia. Al final, però, els agents van aconseguir aturar-lo a l'interior de la població.

Mentrestant, una altra patrulla havia anat a buscar l'objecte que el jove havia tirat a la calçada. Era un embolcall que contenia 51 grams de cocaïna en estat pur.

Per tot plegat, els mossos van arrestar el noi per un delicte contra la seguretat viària i un altre contra la salut pública. Després de declarar davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el jove ha quedat en llibertat provisional.