Entra a robar en un habitatge, els Mossos truquen a la porta i el lladre els obre com si fos casa seva

L'home no els aconsegueix enganyar i intenta fugir pel balcó

El robatori a la casa de Lloret de Mar, situada a la urbanització de Rocagrossa, va tenir lloc aquest passat diumenge. Cap a quarts de sis de la tarda, el lladre era a dins arrencant el cablejat de la instal·lació elèctrica. El jove, que té 28 anys, és espanyol i sense domicili conegut, havia entrat a l'habitatge aprofitant que era de nova construcció, però que encara no hi vivia ningú.

Allò amb què no comptava, però, era que l'havien vist. I que uns testimonis van avisar la policia, que al cap de poca estona va presentar-se al lloc. Quan la patrulla dels Mossos d'Esquadra va arribar, van veure com el pany estava forçat, però que la porta d'entrada estava tancada per dins.

Els agents van trucar a la porta i va ser aleshores quan el mateix lladre els va obrir. El jove va fer com si res i, quan la patrulla li va demanar la documentació, va dir-los que la tenia a dins la casa i va tornar a ficar-s'hi a dins. Al cap de pocs minuts, i veient que tot allò no quadrava, els mossos van donar la volta a l'habitatge.

A la part posterior, van veure com el jove provava de fugir després de despenjar-se per la balconada. El lladre portava una motxilla, a dins de la qual hi havia cablejat elèctric i diverses eines (quatre tornavisos, una multiusos, dues claus angleses, una cisalla, guants i un joc de puntes de tornavís).

Després de veure com gran part de la instal·lació elèctrica estava desmuntada, la patrulla va detenir el lladre per un delicte de robatori amb força. El jove, que té antecedents, va quedar en llibertat i va ser citar per presentar-se davant del jutjat d'instrucció de guàrdia de Blanes.