Platja d'Aro lliura un cotxe i 6.000 euros en regals del sorteig de la campanya de Nadal

La guanyadora fou Saira Noham de Palamós

L'AJuntament de Platja d'Aro ha fet lliurament d’un Toyota Aygo i de 6.000 euros en regals, a l’afortunada guanyadora del sorteig amb que es va cloure a primers de gener la nova campanya de promoció turística i comercial "Cada dia és Nadal a Platja d’Aro", Saira Noham de Palamós. La seva butlleta, amb el número 18.249 lliurada al Restaurant Llevant va ser l’escollida davant notari en un acte obert al públic el 7 de gener a la Plaça de l’Ajuntament, entre les més de 20.000 que hi van participar, totes col·locades en una gran urna.

Aquell mateix dia, l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Joan Giraut, va comunicar també en directe, via telefònica, el resultat del sorteig a la guanyadora d’aquesta primera edició de la promoció. El passat dimecres 8 de febrer va lliurar-li personalment les claus del vehicle, on en el seu interior hi havia els regals aportats pels 108 d’establiments adherits a la campanya (moda, alimentació, restauració, hotels, oci o estètiques i perruqueries, entre d’altres). Els mateixos comerços i serveis on del 3 de desembre de 2016 al 5 de gener de 2017, qui hi feia una despesa per un valor mínim de 20 euros, podia aconseguir una de les butlletes per participar al sorteig. Una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb el suport de totes les associacions empresarials del municipi i la col·laboració del Grup Andreu.

D’aquesta manera es clou del tot el cicle d’activitats de Nadal al municipi, que es va iniciar amb l’Encesa de Llums de Nadal amb el concert de Pastorets Rock. Durant cinc setmanes el programa va incloure la convocatòria del 17è Concurs de Felicitacions Nadalenques, l’exposició del tió monumental o animació musical als carrers de Platja d’Aro. També el conjunt d’activitats culturals, lúdiques i esportives a l’entorn de La Marató, exposicions col·lectives de caire nadalenc al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, el Pessebre Vivent de Castell d’Aro -el degà de la modalitat a Catalunya-, l’exposició de la Bústia Reial, el Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens, i també festes i quines populars de Nadal o una recollida solidària de joguines al Centre l’Avenir Fanalenc.