Denunciat a la Jonquera un conductor per dur 36.900 euros i 4.100 dòlars amagats en motxilles

El denunciat és un ciutadà holandès

La Guàrdia Civil va denunciar aquest dimarts a la Jonquera (Alt Empordà) el conductor d’un cotxe per dur 36.900 euros i 4.100 dòlars amagats en diverses motxilles. L’arrestat és un ciutadà holandès.

Els fets es van produir al voltant de dos quarts de tres del migdia quan una patrulla de la Guàrdia Civil de la Secció Fiscal de la Jonquera va indicar a un vehicle amb matrícula espanyola que circulava cap a França que s’aturés. Una vegada identificat el conductor, que viatjava sol, els agents van inspeccionar el vehicle on hi van descobrir en diverses motxilles els diners fraccionats en bitllets de diferents quantitats.

Els agents van aixecar una acta al conductor per infracció a la llei 10\/2010 sobre prevenció de blanqueig de capitals i van deixar mil euros a la disposició de la persona denunciada perquè pogués prosseguir el seu viatge. L’acta juntament amb els diners confiscats van ser posats a la disposició del Servei Executiu de la Comissió per a la Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya.