El Pla de l'Estany ajudarà a pagar la llum a les famílies amb pocs recursos

El consell comarcal ha arribat a un acord amb tres companyies elèctriques

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha aprovat amb les companyies elèctriques que operen a la comarca la concessió d’ajudes a consumidors amb necessitats econòmiques.

L’acord, que va signar el 14 de desembre passat el President del Consell Comarcal, Jordi Xargay, amb representants de les tres companyies, s’emmarca en el compromís del Servei de Benestar Social del Consell, de promoure, orientar i coordinar l’acció social de la comarca amb la finalitat d’ajudar, entre d’altres, a les persones i famílies amb pocs recursos econòmics per fer front comú al problema de la pobresa energètica.

Una aportació de 4.000 euros per al 2017

L’acord, vigent de l’1 de gener al 31 de desembre de 2017, estableix la cobertura d’una part de la factura per al subministrament d’energia elèctrica als consumidors més necessitats amb un pagament de 4.000 € per aquest 2017, que es farà efectiu en un sol cop el 30 de juny. Aquest fons econòmic es destinarà a atorgar les ajudes amb caràcter finalista pel subministrament elèctric a les famílies de la comarca amb dificultats econòmiques.