Els detinguts en l’operatiu antidroga de Sant Miquel de Fluvià pertanyien a un grup organitzat

La policia espanyola va arrestar finalment quatre persones

Els detinguts en l'operació antidroga de la policia espanyola i de Vigilància Duanera dimarts passat a Sant Miquel de Fluvià pertanyien a un grup organitzat al tràfic d'estupefaents, segons han explicat fonts policials. Finalment, els agents van arrestar quatre persones, totes elles veïnes del municipi.

En total, es van intervenir 1.500 plantes, a més de dos revòlvers, una pistola i 7.000 euros en efectiu que provindrien del tràfic de drogues. En total, la policia espanyola ha desmantellat nou plantacions i va dur a terme sis registres domiciliaris, en què també van confiscar aparells per al cultius com bombetes incandescents, transformadors elèctrics, aparells d'aire condicionat, ventiladors i altres efectes.

L'actuació es va iniciar a primera hora del matí i es va allargar fins a les sis de la tarda. Després dels sis registres domiciliaris, dos dels quals situats al carrer Empordà, a l'entrada del poble. Del seu interior, en van treure caixes amb el material comissa, entre el qual hi havia els estris pel cultiu.

Els quatre detinguts han passat a disposició del Jutjat d'instrucció número 2 de Figueres aquest dijous i, després de declarar, han quedat en llibertat provisional a l'espera de judici.