Controlat l'incendi de la planta de reciclatge a Sant Feliu de Buixalleu

Disset dotacions dels Bombers continuen treballant en les tasques d'extinció del foc

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat poc després d'un quart de dues del migdia l'incendi que afecta una planta de reciclatge a Sant Feliu de Buixalleu (Selva). Disset dotacions dels Bombers continuen treballant en les tasques d'extinció del foc de la planta, propietat de l'empresa Recumas-Recuperacions Masnou.

L'incendi ha començat cap a tres quarts de set del matí per causes que encara es desconeixen i crema una zona on hi ha residus compactats com papers, plàstic i llaunes.. En pocs moments, les flames s'han enfilat i han provocat una espessa fumarada, que ha obligat a desallotjar quatre naus contigües. Els Bombers han destinat fins a divuit vehicles per atacar les flames, que a més d'afectar el pati en algun moment han arribat a entrar dins la nau de l'empresa. Per precaució, i arran de la intensa fumarada, també s'han evacuat les quatre naus contigües a la planta de reciclatge.

L'elevada presència de Bombers ha fet que la xarxa d'aigua del polígon Gaserans no pogués abastir tots els camions. Per això, des de l'Ajuntament s'han activat els ADF per donar-los suport.

Poca estona després de les deu del matí els Bombers han aconseguit confinar les flames en una cantonada del pati exterior i poc després d'un quart de dues del migdia el foc s'ha donat per controlat. En les tasques d'extinció hi continuen treballant disset dotacions dels Bombers. Fins al lloc, a més dels Bombers, també s'hi ha desplaçat els Mossos d'Esquadra, les ADF i, per precaució, també s'ha activat una ambulància del SEM.

Per facilitar les tasques d'extinció, algunes empreses del costat han retirat material per permetre que els Bombers accedissin des d'aquí a la zona afectada per les flames.