Gran afluència de públic en el concert de Roger Berruezo a l’Espai Gironès

La campanya solidària de l’Espai Gironès ja suma 781 voluntaris que han donat 71.630 minuts

El concert que Roger Berruezo va oferir dissabte a la tarda a l’Espai Gironès, en el marc de la campanya l’Espai del Temps, va tenir una gran afluència de públic segons els organitzadors. Berruezo és un dels padrins d’aquesta campanya i s’ha implicat molt en diferents activitats i ha destinat una part del seu temps a causes solidàries. El concert, que va ser gratuït, va tenir un gran èxit i molts dels seus seguidors més incondicionals van aprofitar per fer-se fotografies amb el cantant.

La campanya solidària de l’Espai Gironès, que va començar l’1 de desembre i s’acaba el 5 de gener ja suma 781 voluntaris que han donat  71.630 minuts del seu temps. Des del Centre Comercial es mostren molt satisfets amb el desenvolupament de la campanya.

Durant tot el desembre s’han embolicat joguines i roba perquè el dia 4 de gener el Rei Baltasar ho entregui als nens del Casal dels Infants de Salt i als nois i noies ingressats al Centre de Montilivi de Girona. També durant aquest mes s’han elaborat postals de Nadal per part dels nens per enviar a les diferents entitats que col·laboren amb la campanya. I la companyia de teatre La Minúscula oferirà un nou espectacle sobre la solidaritat el 4 de gener a les 18h.

Fins al 5 de gener

La campanya L’Espai del Temps. Aquest Nadal dóna temps als que més ho necessitin! es fa en col·laboració amb divuit entitats i ONG de les comarques gironines, l’Ajuntament de Salt, la Federació Catalana de Voluntariat Social i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya. La intenció és  sumar el màxim nombre de minuts de donació de temps per part de les persones que hi participin.

Es compta amb quatre padrins de luxe: la productora, guionista i directora de cinema, Isona Passola; l’actor, cantant i model Roger Berruezo; la cantant i actriu Elena Gadel; i l’humorista i imitador Pep Plaza.